The Rilano Hotel Cleve City 4 Kleve

Rustig gelegen aan het pittoreske Spoykanaal maar nog steeds in de buurt van de bruisende binnenstad van Kleve, dit 4-sterren hotel is een ideale uitvalsbasis voor zakelijke en persoonlijke reizen in Kleve en zijn omgeving.
Bij het betreden van de 105 tweepersoonskamers en 5 suites ziet u eerst de extravagante kamerverdeling: een vrijstaande was- en bureauplaats, die rechtstreeks overgaat in een open bad en rainshower-douche. Veel van de kamers hebben ook een balkon en uitzicht op de stad en alle eilanden van het Spoykanaal.
Als een uniek merk van moderne systeemcatering overtuigt de "mammaminuti" - fresh food‘n coffee“: 's morgens  een bezoek aan de coffeeshop met lekkere koffie en vers gebak ,' s middags aantrekkelijke lunchaanbiedingen: gezond en snel.
Voor speciale gerechten is er het Grill & Seafood Restaurant "Vitello" dat u uitnodigt voor een heerlijk en gezellig diner met uitzicht over het Spoykanaal. Met een ruim zonneterras met uitzicht op het stromende Spoykanaal is het ideaal voor lange avonden, zakelijke diners, particuliere feesten en kleine familiebijeenkomsten.
Dan gaat het weer verder in de bar van het hotel met cocktails en sprankelende bubbels.
Voor vergaderingen zijn er drie ruime zalen met een totale oppervlakte van ongeveer 150 m² , die kan worden aangesloten op een ruimte, die plaats biedt aan maximaal 130 personen .
Een Finse sauna en een gezellige ontspanningsruimte bieden ontspanning na een drukke dag. Voor onze bijzonder energieke gasten biedt het hotel ook een fitnessruimte met moderne cardio- en krachtapparatuur.

The Rilano Hotel Cleve CityThe Rilano Hotel Cleve City
Hotelausstattung
Gesamtzahl der Zimmer: 118
Weitere Ausstattungsmerkmale Fahrstuhl
Restaurant
Hoteleigener Parkplatz
Sauna
Schwimmbad
Fahrradverleih
Fahrradreparaturset
Fahrräder sicher unterstellen
Zimmer
Bad mit Dusche
Telefon
TV
Umgebung
Fahrradverleih
Fahrradreparatur
Tourist Information
Bahnhof
DeutschNederlandsEnglishFrançais
Service-Telefon
Info + Buchung
02162/81 79-333
Broschüre - Radtouren am Rhein - als PDF herunterladenBroschüre
'Radtouren am Rhein'
als PDF herunterladen
Diese Seite empfehlen
facebook twitter google wong linkarena icio_trans_ani yahoo stern delicious